Vad gör jag vid en transportskada?

Ändrad den Mon, 05 Dec 2022 vid 02:34 PM

Skulle du vid uppackning upptäcka att innehållet är skadat, hör av dig till oss omgående, senast inom 4 bankdagar.

Du registrerar ditt ärende via vårt formulär här

Om du vid mottagandet av ditt paket upptäcker att försändelsen är synligt transportskadad ska du som kund påtala detta till transportbolaget/ombudet samt neka att ta emot paketet. Ta foton på ditt paket och den skadade varan och bifoga detta till oss via forumuläret.

Detta gäller både vid hemleverans och när du själv hämtar paketet hos ett ombud.

Vid hemleverans är det viktigt att du som kund ber transportören notera defekten och transportskadan. samt nekar leveransen.

Viktigt att du sparar det emballage din order kom i då det förekommer att vi behöver ha vara åter. Kundservice har inte möjlighet att skicka ut nytt emballage.

Om du inte inkommer med ditt ärende inom 4 bankdagar och/eller inte inkommer med kompletterande bilder som vi ber om förbehåller vi oss rätten att neka din transportskada.